BOOK ET FOREDRAG

Er I en forening, en arbejdsplads eller en klub, det er interesseret i at høre om Christine Centeret og arbejdet med senfølgerne efter seksuelt misbrug i barndom og ungdom, holder centerets leder Marianne Gutte gerne foredrag for jer. Vi inviterer jer meget gerne på besøg hos os i vores hyggelige café, hvor I kan se vores kreative værksted og øvrige lokaler. Eller Marianne kan komme til jer til et arrangement.

Titler på foredrag:

  1. Senfølger af seksuelle overgreb i barndommen /ungdommen – hvilken betydning kan det have i forhold til det relationelle og i forhold til tilknytning på arbejdsmarked.
  2. Få redskaber og viden til hvordan du som fagperson kan støtte og rådgive mennesker med senfølger af seksuelle overgreb
  3. Fordomme og Myter omkring seksuelle overgreb er der mange af. Her får du mulighed for at udfordre dine egne barriere og myter i forhold til temaet Seksuelle overgreb, samt redskaber til at italesætte eventuel mistanke om seksuelle overgreb hos borgeren.

Vores  foredrag kan foregå i samarbejde med en bruger af Christine Centeret, som har senfølger af seksuelle overgreb, og som tager med ud til foredrag og bidrager med egne og personlige erfaringer i forhold til de vanskeligheder der er forbundet med at have senfølger.

Pris for foredrag: 2.500 kr. ex moms + eventuel transport.

For brugere

For pårørende

Bliv frivillig

For fagfolk