CAFÉ CHRISTINE

Bliv en del af et ligeværdigt fællesskab med plads til alle

Der er plads til dig lige meget, hvordan du har det. Du kan tale om dine følelser og vende dine udfordringer med andre – eller du kan bare komme her og være med. Du kan blive forstået og hørt – af andre brugere, af de frivillige og ansatte. Du kan få rådgivning og hjælp til de udfordringer, du står i lige nu, og du bliver en del af et ligeværdigt fællesskab.

I cafeen øver vi os i at opbygge sunde, ligeværdige relationer til andre mennesker.

Når du kommer første gang

Det kan være overvældende at træde ind ad døren til cafeen første gang. Vi ved, det kræver mod at komme, og at du måske har det svært, når du kommer. Vi er klar til at tage imod dig, og du har muligheden for at være anonym.

Du kan altid kigge forbi cafeen i åbningstiden, eller du kan lave en aftale med en af vores frivillige på forhånd, som så er klar til at møde dig, når du kommer. Også hvis du kigger spontant forbi, bliver du modtaget af en frivillig rådgiver. I kan gå ind ved siden af og få en privat snak over en kop kaffe eller te. Vi giver gerne en introduktion til Christine Centeret og vores muligheder for at hjælpe og støtte dig. Har du lyst til at se lokalerne og møde de andre, går vi bagefter ud i cafeen, eller du kan aftale at komme tilbage en anden dag.

Husk at de mennesker, der sidder i cafeen, har stor forståelse for din situation og har oplevelser og erfaringer med i bagagen, der ligner dine.

Åbningstider og muligheder i cafeen
Café Christine er åben hver mandag fra kl. 17-20, tirsdag og torsdag fra kl. 10-14 og onsdag fra kl. 17-20. Nogle gange er vi tre og andre gange 15 personer i caféen; nogle kommer et hurtigt smut forbi, mens andre bliver i hele åbningstiden.

Der er mulighed for en god snak, et spil og en kop kaffe, og du kan få personlig, anonym rådgivning fra vores socialrådgiver Tine eller fra frivillige rådgivere. Alle frivillige og ansatte har selvfølgelig tavshedspligt.

Vi kører forløb for forskellige brugergrupper; f.eks. kvindegrupper, mandegrupper og pårørendegrupper, og vores brugerråd har taget initiativ til et kreativt værksted, du kan benytte hver torsdag.

For brugere

For pårørende

Bliv frivillig

For fagfolk