DU KAN STØTTE VORES ARBEJDE

Gør en forskel for kvinder og mænd, der lider af senfølger efter seksuelle overgreb i barndom og ungdom. Støt Christine Centret, der en den frivillige del af Center for seksuelt misbrugte, CSM Midt Nord. Centeret har to ansatte, resten af arbejdet udføres af frivillige, som gør en kæmpe forskel for de voksne, der kæmper med følgerne af incest og andre seksuelle krænkelser.

Din virksomhed eller forening kan gøre en forskel!

Det kan I gøre gennem et fast årligt bidrag eller med et engangsbeløb. Vi er taknemmelige for enhver donation, stor som lille. Kontakt Christine Centerets leder og frivilligkoordinator Marianne Gutte på 51 19 99 50 eller mgu@csm-midtnord.dk

Ønsker du at støtte vores arbejde med et engangsbeløb kan du indbetale beløbet på vores bankkonto: Nordea, reg. Nr. 22 11, kontonummer: 6271728954.

Angiv venligst ”Donation” og afsender. Vi sætter dig meget gerne på listen over donorer på hjemmesiden, hvis du ønsker det.

Det går din støtte til

  • Vores daglige arbejde i Christine Centerets café, hvor vi rådgiver og hjælpe kvinder og mænd med senfølger efter seksuelt misbrug i barndommen.
  • At vi kan være med som bisidder, når vores brugere skal gennem følsomme samtaler i det offentlige system.
  • Udvidelse af vores åbningstider.
  • Etablering af anonym rådgivning gennem chat-funktion på vores hjemmeside.
  • Aktiviteter, der understøtter vores brugere i at opnå sunde, ligeværdige relationer til andre mennesker – rådgivningsforløb målrettet de enkelte brugergrupper, foredrag, kulturelle oplevelser sammen og udflugter ud af huset.
  • Kommunikation af Christine Centerets tilbud til brugerne, der hvor de er, fx målrettet mænd og seksuelt misbrugte af anden etnisk herkomst.
  • Etablering af en LinkedIn side målrettet fagfolk, hvor vi kan udbrede vores ekspertise og faglige viden.

For brugere

For pårørende

Bliv frivillig

For fagfolk