PÅRØRENDE BERETNING

Tøv ikke med at tage kontakt!

Min mand og jeg har som pårørende haft kontakt til Christine Centeret, da det kom frem, at vores dreng (som nu er voksen) blev misbrugt af sin far som barn.
Det gør forfærdelig ondt at se sit barn have det så dårligt, og det var svært for mig som mor at tackle det følelsesmæssige kaos med følelser som svigt, skyld og vrede. Hvorfor havde jeg ikke opdaget, at der var noget galt, når han var hos sin far (vi blev skilt, mens han var lille) osv. Hvordan kunne vi, min mand og jeg hjælpe vores dreng bedst?

Jeg ringede til Christine Centeret og indtalte en besked, tænkte at det nok gik, som det ofte gør med beskeder, at jeg intet hørte. Men jeg blev positivt overrasket. Efter få timer blev jeg ringet op og fik en tiltrængt snak med en rådgiver.
Vi blev tilbudt en samtale og kunne komme til allerede to dage efter!
Det var en meget stor hjælp at komme til at tale med nogen, der præcist vidste, hvad det handlede om. At vi kunne få sat ord på de mange følelser og få råd og vejledning.

Jeg er dybt taknemmelig for, at der findes et sted som Christine Centeret. Vores søn har nu jævnligt sin gang i Christine Centeret – vi kan se og høre, at det gør ham godt, og vi har som pårørende fået hjælp til at tackle det.
Det har været en uvurderlig hjælp, det er dygtige og kompetente folk, og man føler sig virkelig godt modtaget.

Så læser du dette og har brug for hjælp, så tøv ikke med at tage kontakt, for hjælpen er der!

For brugere

For pårørende

Bliv frivillig

For fagfolk